project management

Latest Jobs

Consultant Project Controls

  • Capelle aan den IJssel
  • WO
  • 40 uur per week

Krijg jij energie van projectmanagement en procesoptimalisatie? Wil jij meewerken aan prestigieuze en grote projecten? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Bekijk dan snel de vacature van Consultant Project Controls bij Primaned!

Adviseur Projectbeheersing

  • Capelle aan den IJssel
  • HBO
  • 40 uur per week

Ben jij goed in monitoren, plannen en adviseren? Wil je werken aan complexe projecten voor bekende bedrijven? En vind je het belangrijk dat jouw ontwikkeling centraal staat? Bekijk dan snel de vacature van Adviseur Projectbeheersing bij Primaned!

Junior Adviseur Systems Engineering

  • Utrecht
  • WO
  • 40 uur per week

Krijg jij energie van projecten managen en overzicht creëren? Wil je werken aan complexe projecten en adviezen geven?  En heb je een technische WO-opleiding afgerond? Solliciteer dan snel op de vacature van Junior Adviseur Systems Engineering!

Vakgebied

In deze branche richt jij je op grote technische of IT- projecten. Dit varieert van de bouw van een megajacht, de aanleg van een nieuwe snelweg of de ontwikkeling van een softwaretool.

Projectmanagement omvat, in grote lijnen, het proces van het voorbereiden, plannen, uitvoeren en voltooien van een project. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van de doelstellingen binnen de gestelde tijd, kosten en kwaliteitsnormen.

Het gaat om het managen van de mensen, middelen, planning, risico’s en stakeholders. Hierdoor zorg jij ervoor dat een project wordt afgerond binnen de geplande tijd en het beschikbare budget.

Advies in technische omgeving

In deze rol ben je actief betrokken bij technische processen, maar werk jij zelf niet aan de oplossing. Je zorgt voor orde in de chaos en verzamelt veel informatie, om alle facetten beheersbaar te maken of te houden.

Analytische uitdaging:

Jouw analytische vaardigheden zet je constant in om concrete informatie ter verzamelen en dit te vertalen naar bestanden die voor iedere stakeholder begrijpelijk zijn.

Stakeholdermanagement:

In deze rol heb je veel contact met verschillende stakeholders. Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen, maar ook om contact te houden zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen. Jij zal hierin een leidende rol hebben!
‘’ Fijne samenwerking gehad met Luc. Professionele doch informele communicatie ter voorbereiding van de sollicitatieprocedure. Ook tijdens het proces heeft hij me geholpen de juiste vragen te stellen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de functie. Bijzonder om te zien dat Vooq altijd het belang van de kandidaat voorop stelt.’’

Expertises