Engineering

Latest Jobs

Product Engineer

  • Amsterdam
  • HBO
  • 40 uur per week

Krijg jij energie van de combinatie van techniek en commercie? Wil jij gehele trajecten begeleiden? En zoek je een organisatie met veel aandacht voor jouw werkplezier? Bekijk dan snel de vacature van Product Engineer bij Geveke

Systems Engineer / Assistent Technisch Manager

  • Zoetermeer
  • WO
  • 40 uur per week

Krijg jij energie van projecten managen en organiseren? Wil je jezelf blijven ontwikkelen? En werk je het liefst in de infrastructurele sector? Bekijk dan snel de vacature van Systems Engineer!

Sales Engineer

  • Amsterdam
  • HBO
  • 40 uur per week
  • 3.360 – 4.800

Ben jij op zoek naar een technische functie die je kunt combineren met commercie? Vind jij het leuk om hele trajecten te begeleiden bij de klant? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Bekijk dan snel de vacature van Sales Engineer bij Geveke Werktuigbouw!

Vakgebied

Dit is ons meest technische vakgebied. Als engineer ben je actief op het gebied van technische ontwikkeling. Je past jouw wetenschappelijke, technische en praktische kennis toe bij het ontwerpen en bouwen van producten of innovatieve oplossingen. Denk hierbij onder andere aan: machines, systemen, wegen, apparaten of processen.

Het vakgebied is erg breed en je kan veel verschillende kanten op. Platgeslagen kan je aan de slag als Software Engineer, Process Engineer of Technisch Engineer. Via Vooq. Talents kan je aan de slag bij bijvoorbeeld een innovatieve machinebouwer, een ontwikkelaar van hoogwaardige pompinstallaties of bij een automatiseerder binnen de mobiliteitssector.

Kortom een vakgebied waarin jij zowel technisch als communicatief uitgedaagd wordt!

Complexe technische vraagstukken

Als Engineer zit je dicht op de oplossing en wordt je voornamelijk op technisch vlak uitgedaagd. Jouw opgedane kennis kan je toepassen in de praktijk en verder ontwikkelen.

Meer dan pure techniek

In de rollen die er worden aangeboden bij Vooq. Talents onderscheid je jezelf, naast jouw technische expertise, ook op communicatief vlak. Dat betekent in de praktijk leiding geven aan een team of uiteindelijk doorgroeien naar een management positie in technische omgeving.

Meebouwen aan impactvolle projecten

Jij bouwt in dit vakgebied mee aan een innovatieve machine, aan de verlenging van een toekomstbestendige snelweg of aan een complexe softwaretool. Hierdoor lever je directe impact op een organisatie en de maatschappij!

‘’ Goed geholpen aan mijn eerste baan door Vooq.Talents. Erg fijn contact tijdens de sollicitatieprocedure.’’

Expertises