Consultancy

Latest Jobs

Consultant Data Analytics

  • Capelle aan den IJssel
  • WO
  • 40 uur per week

Heb jij een passie voor data en zoek je een baan met veel afwisseling? Wil jij gerenommeerde nationale en internationale organisaties begeleiden? En wil je jezelf ontwikkelen op persoonlijk én professioneel gebied? Bekijk dan snel de vacature van Consultant Data Analytics bij Primaned!

Business Consultant

  • Utrecht
  • WO
  • 40 uur per week

Vind jij het leuk om bedrijfsprocessen te onderzoeken, ontwerpen en optimaliseren? Wil je dat jouw ontwikkeling centraal staat? En ga je volgende winter mee op de ski-trip? Solliciteer dan snel op de vacature van Business Consultant!

Technology Consultant

  • Utrecht
  • WO
  • 40 uur per week

Ben jij op zoek naar de ideale combinatie tussen programmeren en consultancy? Wil je écht impact maken op bedrijven? En vind je het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen? Solliciteer dan op de functie van Technology Consultant!

Vakgebied

De consultancybranche, oftewel adviesbranche, is de afgelopen decennia enorm hard gegroeid. Er zijn veel verschillende adviesbureaus, van grote multinationals tot kleinere bureaus (‘boutique’).

Consultants zijn specialisten binnen een bepaald vakgebied en geven op basis van hun expertise advies aan andere organisaties. Vaak wordt er gewerkt aan diverse projecten, daardoor zie je veel verschillende organisaties en ontmoet je veel nieuwe mensen.

De gehele adviesbranche is op te splitsen in veel verschillende richtingen, echter benoemen wij de meest toonaangevende: Strategy Consulting, Management Consulting, Business Consulting, HR Consulting en Technology Consulting.

Afwisselende projecten

Je gaat aan de slag voor mooie opdrachtgevers en werkt regelmatig bij hen op locatie. Het voordeel hiervan is dat jij in een aantal jaar veel verschillende organisaties van binnen ziet, terwijl je werkt aan complexe vraagstukken. Daarnaast betekent dit veel afwisseling in jouw werkzaamheden.

Uitdaging en ontwikkeling

Jouw baan is vanaf dag één uitdagend. Dit betekent aan de ene kant hard werken, maar tegelijkertijd ook een steile ontwikkelingscurve. Daarnaast bieden de consultancybureaus waarmee Vooq. Talents samenwerkt veel mogelijkheden rondom training en (persoonlijke) ontwikkeling.

Teamverband

Als consultant werk je (vaak) in een team. Dit team bestaat uit collega consultants, medewerkers van de opdrachtgever of externe stakeholders. Zo heb je veel sociale contacten en kan je veel kennis en ervaringen delen met elkaar.

‘’Via via terecht gekomen bij Luc van Vooq. Hij heeft mij geholpen met de voorbereiding en het doorlopen van een sollicitatieprocedure bij een groot consultancy bedrijf. Met succes!

“mede dankzij Luc zijn hulp heb ik een aanbod gekregen.”

Expertises